LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

ΕΑΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ


Στις 19 Μαϊου 2018, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ποντιακού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ο.Κ. ACADEMY στην Παλαγία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το 6ο «Εαρινό Φεστιβάλ Παιδικού Ποδοσφαίρου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ελευθερίων της πόλης.
Στο αθλητικό φεστιβάλ συμμετείχαν φέτος περίπου 400 παιδιά ηλικίας από 6 έως 13 ετών από συλλόγους της Αλεξανδρούπολης, των γειτονικών Νομών της  Ροδόπης και της Ξάνθης καθώς και των Τμημάτων Υποδομής του Π.Α.Ο.Κ.
Επιπλέον των ποδοσφαιρικών αγώνων πραγματοποιήθηκαν δράσεις με παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα που στόχο είχαν να εμφυσήσουν στα παιδιά τις αξίες του αθλητισμού, όπως την ομαδικότητα, τον σεβασμό στον συναθλητή αλλά και στον αντίπαλο, το τίμιο παιχνίδι (fair play) και η χαρά του ευ αγωνίζεσθαι.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης με τους Εθελοντές Νοσηλευτικής που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε περιστατικά  εκδορών, διαστρεμμάτων, τραυμάτων, κεφαλαλγιας,αφαίρεση ξένου σώματος από οφθαλμό.  
 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου