LOGO

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Αλεξανδρούπολης σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις δράσεις του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης, τις αρχές λειτουργίας μας, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα και, φυσικά, να γνωρίσετε την ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Καλή περιήγηση.

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η ΟΜΑΔΑ ΥΓΕΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ"

Στις 12 Μαϊου 2018, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αθλητικής Ομάδας του Απαλού Αλεξανδρούπολης, για πέμπτη συνεχή αθλητική χρονιά το αθλητικό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" απο τον Σύνδεσμο Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Έβρου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 450 αθλητές ηλικίας από 5 έως 10 ετών με τη συνοδεία 22 προπονητών τους από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Καλλικρατικού Δήμου Αλεξανδρούπολης ενώ στις εγκαταστάσεις παραβρέθηκαν 700 περίπου γονείς και φίλοι του αθλήματος.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές ενθουσίασαν το κοινό με το πάθος και το ταλέντο τους και επιβράβευσαν με το χειροκρότημα την προσπάθειά τους.

  Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά συμμετείχε και ο Ερυθρός Σταυρός με την Ομάδα Υγειονομικής Κάλυψης των Εθελοντών Νοσηλευτικής να αντιμετωπίζει περιστατικά θλάσεων, εκδορών, και ρινορραγίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου